Bedrijfsverhuizingen

Bij een bedrijfsverhuizing is het van het grootste belang te zorgen voor een zo efficiënt mogelijke verhuizing.

Een bedrijf sluit niet even haar deuren voor haar medewerkers en klanten omdat ze gaan verhuizen. Om dit mogelijk te maken, komen onze adviseurs gaarne bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en samen met u alles zo goed mogelijk voor te bereiden.

Verhuisplan en draaiboek

Wij maken samen met u een verhuisplan, en stellen in overleg een gedetailleerd draaiboek op. Dit is voor u de garantie dat de gehele bedrijfsverhuizing ook op de meest efficiënte manier wordt uitgevoerd en dat onaangename verrassingen worden voorkomen. Alle medewerkers weten ruim van tevoren wanneer zij kunnen beginnen met het inpakken van de dozen  en wanneer hun werkplek, afdeling met inboedel wordt verhuisd.

In een draaiboek staan omschreven wie wat doet, en in welke volgorde de verhuizing plaatsvindt.
We geven aan hoe er gecodeerd wordt, en ook staat beschreven wie het meubilair demonteert, de pc’s afgekoppeld etc.

Voorlichting

Door de goede afspraken die wij over deze zaken maken, kunt u er zeker van zijn dat op de nieuwe locatie alles weer op de juiste plaats komt te staan. Tevens zullen wij, indien hier behoefte aan is, een voorlichtingsmiddag geven aan diegenen die de bedrijfsverhuizing moeten coördineren op hun afdeling.

Kantoren en bedrijfshallen

We verhuizen niet alleen kantoren maar ook bedrijfshallen met alle pallet stellingen, pallets en machines die er bij horen. Tot 16 ton pakken we zelf op.

Onlangs hebben wij verhuisd:

Geheel ontzorgd

Naast het verhuizen van bedrijven, inclusief kantoren, machines en installaties, zorgen wij voor het schoon opleveren van uw oude locatie. Ook kunt u voor de meest uiteenlopende transportwerkzaamheden, zowel nationaal als internationaal bij ons terecht.

Wij verzorgen dit geheel voor u. Van het afhalen, verpakken, uit-en inklaren tot het afleveren op de juiste plaats.

Naast alle beschermende maatregelen ter voorkoming van schades, aan de te verhuizen goederen, brengen wij ook, waar nodig, beschermingen aan; vloerbedekking, liften, wanden enz., in en rond de laad- en loslocaties, om schade door stoten of klimatologische invloeden zoals regen, sneeuw e.d. te voorkomen.

Zorgverhuizingen

Alle verhuisbedrijven binnen het samenwerkingsverband van Mondial Movers hebben in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgebouwd in het zorgsegment. Mondial Movers mag zich dan ook met trots de zorgverhuizer van Nederland noemen.

Lees meer >


Museale transporten

Als geen ander herkennen Mondial Movers de specifieke wensen die door onze opdrachtgevers worden verlangd bij het vervoer van museale objecten.

Lees meer >

Projectverhuizingen

Onder Projectverhuizingen verstaan de Mondial Movers de verhuizing van kantoren, bedrijven, fabrieken en instellingen. Een projectverhuizing kenmerkt zich door het streven het productiviteitsverlies van onze opdrachtgevers tot een minimum te beperken en haar normale werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren.

Lees meer >

Overige diensten

We bieden nog meer aan om uw bedrijfsverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, zoals projectmanagement, de handyman en de telematicaverhuizer. 

Lees meer >

Hulp nodig?

Onze medewerkers staan klaar om uw vraag te beantwoorden. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!