Dijkstra Verhuizingen,

Uw verhuisbedrijf in Rijssen

Dijkstra: het verhuisbedrijf voor Rijssen, de regio en ver daarbuiten

Schakel daarom de verhuisexperts van Dijkstra in! Gaat u verhuizen binnen, van of naar Rijssen? Verhuisbedrijf Dijkstra neemt u graag de klus uit handen. Of het om uw persoonlijke spullen gaat of om uw bedrijfsinventaris: wij staan voor u klaar en zorgen dat het naar de plek van bestemming komt. Voordelig, efficiënt en veilig. Dat scheelt!

Dijkstra Verhuizingen is hét verhuisbedrijf voor Rijssen. Al bijna een eeuw verhuizen we zaken op een professionele en erg gewaardeerde wijze, in de regio en ver daarbuiten. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven: wij klaren uw verhuisklus naar of binnen Rijssen.

Waarom kiezen voor Dijkstra Verhuizingen, de verhuizers voor Rijssen?

  • Bijna een eeuw ervaring
  • Offerte op maat, geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk contact met onze verhuisadviseurs
  • Handige verhuisapp
  • Uw verhuisbedrijf in de regio, dus ook in Rijssen

Verhuizen met Dijkstra, hoe gaat dat?

Een verhuizing: u maakt het waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven mee. En wellicht wordt u overvallen door wat er allemaal bij komt kijken. Voor onze verhuizers is het echter dagelijkse kost. Waarom zou u uw verhuizing dan niet overlaten aan ons verhuisbedrijf in Rijssen? Wij kennen immers de kneepjes van het vak!

Het is wel zo prettig om duidelijk te hebben hoe uw verhuizing in z’n werk gaat. Daarom maken we samen met u een plan waarin we uw verhuizing uitstippelen. Hierin zijn veel verschillende mogelijkheden: van geheel verzorgd verhuizen tot doe-het-zelf, van gelijk over tot tijdelijke opslag.

Het juiste verpakkingsmateriaal, gereedschap en hulpmiddelen, wij verzorgen het allemaal voor u. En op het moment van verhuizen natuurlijk het vervoer en de inzet van onze gekwalificeerde en vakkundige verhuizers.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Snel inzicht in de kosten van uw verhuizing: Dijkstra Verhuizingen maakt het voor elkaar. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel.

Onze klanten beoordelen ons met een dikke
Dit is waarom!

Tijdelijke opslag nodig?

Uw inboedel tijdelijk stallen, omdat het niet gelijk over kan naar uw nieuwe adres? In onze beveiligde en verwarmde loods slaan we uw meubels, archief of andere inventaris tijdelijk voor u op. Onze speciale houten opslagcontainers zijn ontwikkeld om efficiënt in- en uit te pakken en op te slaan. Zo kunt u tegen beperkte kosten uw inventaris laten opslaan tot het moment dat u het weer nodig hebt.

Ook verhuizingen naar het buitenland en bedrijfsverhuizingen

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Of heeft uw bedrijf een nieuwe locatie? Ook dan is Dijkstra het verhuisbedrijf in Rijssen dat u verder brengt. Onze jarenlange expertise en ons internationale netwerk Mondial Movers neemt u optimaal het werk uit handen bij deze complexe en vaak ingrijpende verhuizingen, waarbij uw inventaris vaak over grote afstanden getransporteerd moet worden.

Over Dijkstra Verhuizingen, hét verhuisbedrijf in Rijssen

Wij zijn al sinds 1928 actief als verhuizers in Rijssen. Dankzij onze decennialange ervaring weten wij hoe wij verhuizingen moeten organiseren, hoe wij slims te werk gaan en op welke manier wij de verhuizing zo voordelig mogelijk kunnen uitvoeren. Dit resulteert in goede resultaten en snel werk tegen aantrekkelijke tarieven.

Sinds 1995 is ons verhuisbedrijf aangesloten bij Mondial Movers. Dit is een samenwerkingsverband tussen 28 erkende verhuisbedrijven met 36 vestigingsplaatsen, en vormt een dekkend netwerk over heel Nederland. Zo delen we kennis, ervaring en (inkoop)kracht, waarvan u profiteert!