Dijkstra Verhuizingen,

Uw verhuisbedrijf in Oldenzaal

Offerte op maat

Als u van te voren wil weten wat de verhuizing gaat kosten kan één van onze adviseurs  bij u langskomen om een vrijblijvende offerte op maat op te nemen. De adviseur bekijkt hoeveel meubilair we gaan verhuizen en kan dan bepalen welk vervoersmiddel hier goed bij past. En hoeveel verpakkingsmateriaal er nodig is. Afhankelijk van het soort meubilair kan het zijn dat we gebruik gaan maken van speciale hulpmiddelen of gereedschap. De adviseur neemt dit mee in de vrijblijvende offerte op maat.

Zelf een inschatting maken wat uw verhuizing kost?

Verhuizen is veel werk. Er komen veel zaken bij kijken en dit neemt kosten met zich mee. U kunt van te voren kijken wat onze tarieven zijn. Zo kunt u een snelle inschatting maken van de kosten.

Wilt u precies berekenen wat de verhuiskosten zijn? Dan kan dat met ons berekeningsformulierHet ingevulde berekeningsformulier kunt u daarnaast gebruiken om een vrijblijvende verhuisofferte aan te vragen. Binnen 48 uur na het versturen ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing in Oldenzaal. De offerte is relevanter als u zoveel mogelijk details verwerkt in het formulier.

Naast het invullen van een formulier kunt u ook onze mooie verhuisapp gebruiken. Met de app maakt u aansluitende foto’s per ruimte en de app maakt er één panorama foto van. Waardoor wij kunnen zien wat we gaan verhuizen. In de app kunt u ook al uw op- en aanmerkingen kwijt. Zo weten wij waar we rekening mee moeten houden. Evenals met het berekeningsformulier ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing in Oldenzaal binnen 48 na het versturen.

Een offerte aanvragen

Snel inzicht in de kosten van uw verhuizing: Dijkstra Verhuizingen regelt het voor u. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel.

Onze klanten beoordelen ons met een dikke
Dit is waarom!

Wij slaan ook inboedel op

Het kan voorkomen dat uw inboedel eerder uw huis uit moet dan dat u in uw nieuwe huis in Oldenzaal kan. Wij bieden hiervoor de oplossing door het op te slaan in onze verwarmde en beveiligde loods in Enschede. In deze moderne loods beschikken wij over opslagcontainers van 9 kubieke meter waarin wij uw meubilair opslaan en verpakken met speciale opslagdekens. Dit is om beschadiging te voorkomen. Vanuit de loods verhuizen wij uw meubilair naar uw nieuwe woning.

Wij bieden ook full service aan op het gebied van archief. Wij pakken het voor u in, slaan het op en handelen zelfs het kopiëren af. Wilt u uw archief vernietigen dan kan dat. Wij werken samen met Papier Centrale Twente. U ontvangt een certificaat ter bevestiging van de vernietig als bewijs.

Heeft u een vestiging in Oldenzaal?

Wij verzorgen ook verhuizingen voor bedrijven. Voor meer informatie kunt u onze bedrijven pagina raadplegen.

Dijkstra Verhuizingen en het buitenland

Door de jaren heen hebben wij een internationaal netwerk opgebouwd. En in combinatie met ons lidmaatschap van de Mondial Movers zijn wij uiterst efficiënt als verhuisbedrijf in Oldenzaal voor verhuizingen van en naar het buitenland. Verhuizingen in Europa en overzee zijn bij ons mogelijk. Doordat er veel te regelen valt en we een zeer strakke planning moeten maken kunt u het beste contact met ons opnemen. U kan dan met een adviseur in gesprek waar alles duidelijk wordt en wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Wij zijn uitermate geschikt als verhuisbedrijf voor de regio Oldenzaal zoals u hierboven heeft kunnen lezen. Onze uitstekende service en onze vakkundige werknemers zorgen ervoor dat wij uw verhuizing het beste uitvoeren.