Dijkstra verhuizingen,

Uw verhuisbedrijf in Winterswijk

Dijkstra: het verhuisbedrijf voor Winterswijk, de regio en ver daarbuiten

Dijkstra Verhuizingen is hét verhuisbedrijf voor Winterswijk. Al jarenlang klaren wij de klus, veilig en vertrouwd. In de regio en ver daarbuiten. Voor particulieren en bedrijven. Je kunt dus gerust stellen dat wij exact weten hoe wij uw verhuizing van, naar of binnen Winterswijk rimpelloos kunnen laten verlopen.

Waarom kiezen voor Dijkstra verhuizingen, het verhuisbedrijf voor Winterswijk?

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Persoonlijk contact met een verhuisadviseur
  • Handige verhuisapp
  • Uw verhuisbedrijf in de regio, dus ook in Winterswijk

Hoe werkt Dijkstra Verhuizingen

Een verhuizing: er komt nogal wat bij kijken. Voor u komt het maar een paar keer in uw leven voor, voor ons is het dagelijkse kost. Laat uw verhuizing daarom probleemloos verlopen door ons verhuisbedrijf in Winterswijk in te schakelen. Samen met u maken we een plan voor uw verhuizing. Hierin stippelen we uit hoe uw verhuizing er uit ziet. Hierin zijn veel verschillende mogelijkheden: van geheel verzorgd verhuizen tot doe-het-zelf, van gelijk over tot tijdelijke opslag.

Wij regelen de juiste hoeveelheid aan verpakkingsmateriaal, hulpmiddelen en gereedschap. En op het moment van verhuizen natuurlijk het vervoer en de inzet van ons gekwalificeerde en vakkundige personeel.

Een offerte aanvragen

Snel inzicht in de kosten van uw verhuizing: Dijkstra Verhuizingen regelt het voor u. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel.

Onze klanten beoordelen ons met een dikke
Dit is waarom!

Tijdelijke opslag nodig?

Kan uw inboedel niet gelijk over naar uw nieuwe adres? In onze beveiligde en verwarmde loods slaan we uw meubels, archief of andere inventaris tijdelijk voor u op. Onze speciale houten opslagcontainers zijn ontwikkeld om efficiënt in- en uit te pakken en op te slaan. Zo kunt u tegen een gunstig tarief uw inventaris laten opslaan tot het moment dat u het weer nodig hebt.

Over Dijkstra Verhuizingen, hét verhuisbedrijf in Winterswijk

Dijkstra verhuizingen is als verhuisbedrijf actief sinds 1928. Dankzij de vele jaren ervaring weten wij hoe wij verhuizingen moeten vormgeven, hoe wij het slimst te werk gaan en op welke manier wij de verhuizing zo voordelig mogelijk kunnen uitvoeren. Dit resulteert in goede resultaten, snel werk en lage tarieven.

Sinds 1995 is ons verhuisbedrijf aangesloten bij Mondial Movers.  Dit is een samenwerkingsverband tussen 28 erkende verhuisbedrijven met 36 vestigingsplaatsen, en vormt een dekkend netwerk over heel Nederland. Zo delen we kennis, ervaring en (inkoop)kracht, waarvan u profiteert!

Verhuizen in het buitenland

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Of heeft u een bedrijf en gaat u van locatie veranderen? Ook dan is Dijkstra het verhuisbedrijf in Winterswijk dat u verder kan helpen. Onze jarenlange specialistische ervaring en ons internationale netwerk Mondial Movers ontzorgt u maximaal bij deze complexe en vaak ingrijpende verhuizingen, waarbij uw inventaris vaak over grote afstanden getransporteerd moet worden.