Dijkstra Verhuizingen,

Uw verhuisbedrijf in Enschede

Dijkstra, het verhuisbedrijf voor Enschede, de regio en ver daarbuiten

Maar u staat er niet alleen voor. Gaat u verhuizen binnen, van of naar Enschede? De verhuizers van Dijkstra staan voor u klaar en nemen u graag de klus uit handen. Of het om uw persoonlijke spullen gaat of om uw bedrijfsinventaris: wij zorgen er voor dat het veilig, efficiënt en voordelig naar de plek van bestemming komt. Dat scheelt veel tijd en werk!

Dijkstra Verhuizingen is hét verhuisbedrijf voor Enschede. Al sinds jaar en dag zorgen wij er voor dat de verhuisklus veilig en vertrouwd wordt geklaard, in de regio en ver daarbuiten. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven: het probleemloos laten verlopen van uw verhuizing van, naar of binnen Enschede is onze expertise.

Waarom kiezen voor Dijkstra Verhuizingen, de verhuizers voor Enschede?

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Persoonlijk contact met een verhuisadviseur
  • Handige verhuisapp
  • Uw verhuisbedrijf in de regio, dus ook in Enschede

Hoe werkt Dijkstra Verhuizingen?

Er komt nogal wat bij kijken, een verhuizing. En waar u er een paar keer in uw leven mee in aanraking komt, is het voor onze verhuizers dagelijkse kost. Laat uw verhuizing daarom aan ons verhuisbedrijf in Enschede over: wij kennen de kneepjes van het vak. Samen met u maken we een plan, waarin duidelijk wordt hoe uw verhuizing in z’n werk gaat. Hierin zijn veel verschillende mogelijkheden: van geheel verzorgd verhuizen tot doe-het-zelf, van gelijk over tot tijdelijke opslag.

Wij zorgen voor het juiste verpakkingsmateriaal, gereedschap en hulpmiddelen. En op het moment van verhuizen natuurlijk het vervoer en de inzet van onze gekwalificeerde en vakkundige verhuizers.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Onze klanten beoordelen ons met een dikke
Dit is waarom!

Tijdelijke opslag nodig?

Kan uw inboedel niet gelijk over naar uw nieuwe adres? In onze beveiligde en verwarmde loods slaan we uw meubels, archief of andere inventaris tijdelijk voor u op. Onze speciale houten opslagcontainers zijn ontwikkeld om efficiënt in- en uit te pakken en op te slaan. Zo kunt u tegen een aantrekkelijk tarief uw inventaris laten opslaan tot het moment dat u het weer nodig hebt.

Ook bedrijfsverhuizingen en verhuizingen naar het buitenland

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Of krijgt uw bedrijf een andere locatie? Ook dan is Dijkstra het verhuisbedrijf in Enschede dat u verder kan helpen. Onze jarenlange expertise en ons internationale netwerk Mondial Movers ontzorgt u maximaal bij deze complexe en vaak ingrijpende verhuizingen, waarbij uw inventaris vaak over grote afstanden getransporteerd moet worden.

Over Dijkstra Verhuizingen, hét verhuisbedrijf in Enschede

Wij zijn al sinds 1928 actief als verhuizers in Enschede. Dankzij de vele jaren ervaring weten wij hoe wij verhuizingen moeten organiseren, hoe wij het slimst te werk gaan en op welke manier wij de verhuizing zo voordelig mogelijk kunnen uitvoeren. Dit resulteert in goede resultaten, snel werk en lage tarieven.

Sinds 1995 is ons verhuisbedrijf aangesloten bij Mondial Movers. Dit is een samenwerkingsverband tussen 28 erkende verhuisbedrijven met 36 vestigingsplaatsen, en vormt een dekkend netwerk over heel Nederland. Zo delen we kennis, ervaring en (inkoop)kracht, waarvan u profiteert!