Dijkstra Verhuizingen,

Verhuisbedrijf Enschede - Goed, snel en vertrouwd

Verhuisfirma Enschede

Dé verhuispartner in regio Enschede

Staat er een verhuizing op de planning? Opzoek naar een zorgeloze ervaring? Kies voor Dijkstra Verhuizingen, waar expertise en zorg samenkomen.

Persoonlijke service

Bijna 100 jaar ervaring met op maat gemaakte verhuisplannen.

Veelzijdige verhuisservices

Van inpakken tot bedrijfsverhuizingen, wij regelen het.

Gemakkelijke oplossingen

Online kostenberekening en videotaxatie voor uw gemak.

Veilige opslag

Beveiligde, verwarmde opslag voor tijdelijke bewaring van uw bezittingen.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Klantenvertellen.nl

Onze klanten aan het woord

Met meer dan 590+ beoordelingen en een aanbevelingspercentage van 98%, laten we bij Dijkstra Verhuizingen liever onze klanten aan het woord. Zij delen hun ervaringen en verhalen over hoe wij hun verhuisproces hebben vereenvoudigd en verbeterd. Van de nauwkeurigheid in onze aanpak tot de warmte van ons team;

Wij werken onder andere voor:

Dijkstra, het verhuisbedrijf voor Enschede, de regio en ver daarbuiten

U staat er niet alleen voor. Gaat u verhuizen binnen, van of naar Enschede? De verhuizers van Dijkstra staan voor u klaar en nemen u graag de klus uit handen. Of het om uw persoonlijke spullen gaat of om uw bedrijfsinventaris: wij zorgen er voor dat het veilig, efficiënt en voordelig naar de plek van bestemming komt. Dat scheelt veel tijd en werk!

Dijkstra Verhuizingen is hét verhuisbedrijf voor Enschede. Al sinds jaar en dag zorgen wij ervoor dat de verhuisklus veilig en vertrouwd wordt geklaard, in de regio en ver daarbuiten. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven: het probleemloos laten verlopen van uw verhuizing van, naar of binnen Enschede is onze expertise.

Waarom kiezen voor Dijkstra Verhuizingen, de verhuizers voor Enschede?

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Online je verhuiskosten berekenen
  • Scherpe prijzen, topkwaliteit
  • Persoonlijk contact met een verhuisadviseur
  • Handige verhuisapp
  • Uw verhuisbedrijf in de regio, dus ook in Enschede
  • Onderdeel van Mondial Movers
  • Bijna 100 jaar verhuiservaring

Hoe werkt Dijkstra Verhuizingen?

Er komt nogal wat bij kijken, een verhuizing. En waar u er een paar keer in uw leven mee in aanraking komt, is het voor onze verhuizers dagelijkse kost. Laat uw verhuizing daarom aan ons verhuisbedrijf in Enschede over: wij kennen de kneepjes van het vak. Samen met u maken we een plan, waarin duidelijk wordt hoe uw verhuizing in z’n werk gaat. Hierin zijn veel verschillende mogelijkheden: van geheel verzorgd verhuizen tot doe-het-zelf, van gelijk over tot tijdelijke opslag.

Wij zorgen voor het juiste verpakkingsmateriaal, gereedschap en hulpmiddelen. En op het moment van verhuizen natuurlijk het vervoer en de inzet van onze gekwalificeerde en vakkundige verhuizers.

Tijdelijke opslag nodig?

Kan uw inboedel niet gelijk over naar uw nieuwe adres? In onze beveiligde en verwarmde loods slaan we uw meubels, archief of andere inventaris tijdelijk voor u op. Onze speciale houten opslagcontainers zijn ontwikkeld om efficiënt in- en uit te pakken en op te slaan. Zo kunt u tegen een aantrekkelijk tarief uw inventaris laten opslaan tot het moment dat u het weer nodig hebt.

Ook bedrijfsverhuizingen en verhuizingen naar het buitenland

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Of krijgt uw bedrijf een andere locatie? Ook dan is Dijkstra het verhuisbedrijf in Enschede dat u verder kan helpen. Onze jarenlange expertise en ons internationale netwerk Mondial Movers ontzorgt u maximaal bij deze complexe en vaak ingrijpende verhuizingen, waarbij uw inventaris vaak over grote afstanden getransporteerd moet worden.

Over Dijkstra Verhuizingen, hét verhuisbedrijf in Enschede

Wij zijn al sinds 1928 actief als verhuizers in Enschede. Dankzij de vele jaren ervaring weten wij hoe wij verhuizingen moeten organiseren, hoe wij het slimst te werk gaan en op welke manier wij de verhuizing zo voordelig mogelijk kunnen uitvoeren. Dit resulteert in goede resultaten, snel werk en lage tarieven.

Sinds 1995 is ons verhuisbedrijf aangesloten bij Mondial Movers. Dit is een samenwerkingsverband tussen 28 erkende verhuisbedrijven met 36 vestigingsplaatsen, en vormt een dekkend netwerk over heel Nederland. Zo delen we kennis, ervaring en (inkoop)kracht, waarvan u profiteert!

Veelgestelde vragen

De kosten van een verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de verhuizing en de afstand tussen de oude en nieuwe locatie. Omdat elke verhuizing uniek is, bieden wij een handige online tool waarmee u gemakkelijk uw verhuiskosten kunt berekenen. Bereken hier uw verhuiskosten.

Jazeker, wij verhuizen vrijwel alles, van grote meubelstukken zoals wasmachines, wanden, koelkasten tot specifieke items. Heeft u vragen of twijfels over het verhuizen van bepaalde grote stukken? Neem dan gerust contact met ons op.

We adviseren om uw verhuizing minstens drie weken van tevoren bij ons aan te geven om de gewenste datum te garanderen. Heeft u een spoedverhuizing? Neem dan direct contact met ons op. We zijn flexibel en bespreken graag wat er mogelijk is om aan uw behoeften te voldoen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen is eenvoudig. Bezoek deze link om uw gegevens in te vullen, en wij zorgen voor een offerte op maat, afgestemd op uw specifieke verhuisbehoeften.
deze link

Ja, Dijkstra Verhuizingen is uw partner voor zowel nationale als internationale verhuizingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons internationale netwerk kunnen wij uw verhuizing overal ter wereld verzorgen.

Heeft u tijdelijke opslag nodig voor uw meubels of andere items? Geen probleem! Wij beschikken over een eersteklas opslagruimte die droog, veilig en verwarmd is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Absoluut, wij bieden volledige verhuisservices aan, inclusief hulp bij het inpakken van uw spullen. Ons team zorgt ervoor dat al uw bezittingen veilig en zorgvuldig worden ingepakt voor de verhuizing.

Hoe vraag ik een offerte aan?