Verhuizen naar het buitenland

Bent u van plan om internationaal te verhuizen? Dan heeft u veel te regelen. Daarom is de keuze van de organisatie zeer belangrijk. Dit maakt uw verhuizing of emigratie minder stressvol.

Internationaal netwerk

Bovendien heeft u meer zekerheid wanneer u voor de juiste organisatie kiest. Dijkstra Verhuizingen beschikt over de juiste kwaliteiten om u te helpen met uw verhuizing. Bovendien beschikken we over een internationaal netwerk. En een lidmaatschap van de Mondial Movers. Hierdoor zijn wij in staat om Europa en de rest van de wereld te bedienen.

Hoe Dijkstra u kan helpen bij uw verhuizing naar het buitenland

Offerte voor uw internationale verhuizing

Wanneer u internationaal wilt verhuizen met complete inboedel, dan komt er een taxateur langs. Dit gebeurd in overleg. Hierdoor kan het volume worden bepaald en uw verhuiswensen. Wanneer het gaat om een kleine inboedel, dan is het invullen van een vragenlijst voldoende.

De voordelen van verhuizen met Dijkstra

  • Groot internationaal netwerk met Mondial Movers
  • Bijna een eeuw ervaring
  • Vrijblijvende offerte op maat

Verhuisapp

Voor het gemak kunt u ook gebruik maken van onze VerhuisApp. De app maakt aansluitende foto’s van elke kamer en ruimte in uw huis waar meubilair staat. De app zet de foto’s aan elkaar. Zo ontstaat er één panorama foto per ruimte. Hierdoor krijgen wij een duidelijk beeld wat we gaan verhuizen. Voor opmerkingen is er ook ruimte.
Als alle stappen zijn voldaan kunt u op versturen drukken. Ideaal als u snel een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Vervolgens nemen we contact met u op. Uw aanvraag wordt bevestigd en er wordt eventueel aanvullende vragen gesteld.