Verhuizen

Verhuizen is voor u iets wat slechts een paar keer in uw leven gebeurt.


Er komt nogal wat bij kijken voordat uw meubilair in uw nieuwe woning op de plaats staat. Om dit voor u zo probleemloos mogelijk te laten verlopen komen onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om samen met u een plan te maken voor uw verhuizing. Tijdens deze taxatie kijken wij hoe groot de auto moet zijn, hoeveel verpakkingsmateriaal u nodig heeft, en of er nog speciaal gereedschap nodig is, of hulpmiddelen voor transport.


  • Videotaxatie
  • Taxatie op locatie
  • Bereken kosten verhuizing online
Vakkundig personeel

Vakkundig personeel

Al ons personeel heeft een in- en externe opleidingen gevolgd. En werken volgens vastgestelde regels conform Arbo wetten.

Hiermee heeft u de garantie dat u gediplomeerd en vakkundig personeel aan het werk heeft, dat verstand heeft van het de- en monteren van de meest uiteenlopende meubelstukken. En de beste methoden om glaswerk en serviesgoed in te pakken.

Contact

Maak een afspraak

Onze adviseurs lichten u graag voor over de mogelijkheden in het verhuizen, van geheel verzorgd tot en met het doe het zelf verhuizen.

Dijkstra Verhuizingen is tevens lid van Mondial Movers, dit is een samenwerkingsverband tussen verhuisbedrijven verspreid over heel Nederland.

Hierdoor kunnen wij snel een afspraak voor u regelen en u efficiënter verhuizen.

Nieuw! Taxeren via een video taxateur

Nieuw! Taxeren via een video taxateur

De taxatie (het inschatten van het volume, aantal verhuisdozen en het aantal uren voor dé- en montage, in- en uitpakken van verhuisdozen, etc) kunnen wij op twee manieren uitvoeren. Via een taxateur (een vriendelijke taxateur komt bij u langs) of via een video taxateur. De vriendelijke taxateur komt dan niet bij u langs maar hij belt u op. De taxatie vindt dan plaats via uw smartphone of via uw tablet. Het voordeel hiervan is, dat u zelf de dag en tijdstip kunt bepalen wanneer de videotaxatie plaats moet vinden. Dit kan tussen ’s morgens 8:00 uur en ’s avonds 21:00 uur. Laat maar weten wat u het prettigst lijkt.