Dijkstra Verhuizingen,

Uw verhuisbedrijf in Almelo

Vrijblijvende offerte

Voor een vrijblijvende offerte op maat komt onze adviseur persoonlijk bij u langs. Samen maakt u een plan op maat voor uw verhuizing. Deze taxatie dient er voor dat we inzicht krijgen in de hoeveelheid meubilair die we gaan verhuizen. We bepalen dan een geschikt vervoersmiddel en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal die we gaan gebruiken. Indien er speciale hulpmiddelen of gereedschap nodig is zal dat ook blijken. Dit alles nemen we mee in een vrijblijvende offerte op maat.

Wat gaat mijn verhuizing van, naar of binnen Almelo kosten?

Een verhuizing is natuurlijk een hele onderneming waar nogal wat kosten bij komen kijken. Bij ons kunt u van te voren inschatten wat de kosten zullen zijn door onze tarieven door te nemen. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Daarnaast kunt u zelf met het berekeningsformulier de precieze kosten laten bereken. Met het ingevulde berekeningsformulier kunt u tevens een vrijblijvende verhuisofferte bij ons aanvragen door deze te versturen. U ontvangt zo een volledig overzicht van alle kosten die u kan verwachten met uw verhuizing in Almelo. Voor een uiterst accurate offerte helpt het als u zoveel mogelijk details doorgeeft.

Voor het gemak kunt u ook gebruik maken van onze speciale verhuisapp. Met deze app maakt u aansluitende foto’s van elke kamer en ruimte in uw huis waar meubilair staat. De app zet deze aansluitende foto’s aan elkaar. Zo ontstaat er één panorama foto per ruimte. Met deze panorama foto krijgen wij een duidelijk beeld wat we gaan verhuizen. Voor op- en aanmerkingen is er ook plek. Als alle stappen zijn voldaan kunt u op versturen drukken. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een op maat gemaakte vrijblijvende offerte voor uw verhuizing in Almelo.

Een offerte aanvragen

Snel inzicht in de kosten van uw verhuizing: Dijkstra Verhuizingen regelt het voor u. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel.

Onze klanten beoordelen ons met een dikke
Dit is waarom!

Gaat u verhuizen vanuit Almelo naar het buitenland?

Met ons internationale netwerk en ons lidmaatschap van de Mondial Movers is het voor ons zeer efficiënt om ook verhuizingen te verzorgen in Europa en overzee. Bij een verhuizing van of naar het buitenland komen behoorlijk wat zaken bij kijken. Daarom kunt u het beste contact met ons opnemen. U kan daarna met een van onze adviseurs in een gesprek alle stappen doorlopen en uw wensen en zorgen bespreken.

Kan mijn inboedel eerder mijn woning uit?

Wij slaan al uw inboedel op in Enschede. Daar hebben wij een moderne, beveiligde en verwarmde loods staan met opslagcontainers van 9 kubieke meters. Wij maken gebruik van speciale opslagdekens om beschadiging aan uw meubilair te voorkomen. Er passen vier opslagcontainers in onze vrachtauto. Aangezien ze daar speciaal voor gemaakt zijn. Op deze manier kunnen we ze inpakken bij uw oude woning en daarna vervoeren naar onze opslag. Als de tijd er naar is vervoeren wij uw inboedel van onze opslag naar uw nieuwe adres. Waarna het tijd is om ze uit te pakken zodat alle inboedel de nieuwe woning in kan.

Naast opslag voor inboedel slaan wij ook archief op. Naast de opslag van archief pakken wij het uit, kopiëren wij het en voor de vernietiging werken wij samen met de Papier Centrale Twente. Ter bevestiging ontvangt u een certificaat ter bewijs bij de vernietiging.

Bedrijfsverhuizingen in Almelo en omstreken

Heeft u een vestiging in Almelo en omstreken? Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen? Wij kunnen u helpen. Bekijk onze website voor bedrijvenHier is meer specifieke informatie te vinden omtrent verhuizing van bedrijven.

Als u nog steeds op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Almelo die een uitstekende service biedt en er voor zorgt dat de verhuizing op rolletjes loopt, neem dan contact met ons op.