Dijkstra Verhuizingen,

Uw verhuisbedrijf in Goor

Verhuizen binnen, van of naar Goor?

Gelukkig is er hulp! Gaat u verhuizen binnen, van of naar Goor? Laat u ontzorgen door de verhuisexperts van Dijkstra. Of het om uw persoonlijke spullen gaat of om uw bedrijfsinventaris: wij brengen het efficiënt en voordelig naar de juiste plek. Of slaan het even voor u op, als het zo uitkomt. Dat scheelt een hoop tijd en stress!

Waarom kiezen voor Dijkstra verhuizingen, het verhuisbedrijf in Goor?

  • Jarenlange ervaring in Goor
  • Offerte op maat, geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk contact met de verhuisadviseur
  • Handige verhuisapp
  • Uw verhuisbedrijf voor Goor en omgeving

Hoe werkt Dijkstra Verhuizingen?

Een verhuizing: er komt nogal wat bij kijken. Voor u komt het maar een paar keer in uw leven voor, voor ons is het dagelijkse kost. Laat uw verhuizing daarom probleemloos verlopen door ons verhuisbedrijf in Goor in te schakelen. Samen met u maken we een plan voor uw verhuizing. Hierin stippelen we uit hoe uw verhuizing er uit ziet. Hierin zijn veel verschillende mogelijkheden: van geheel verzorgd verhuizen tot doe-het-zelf, van gelijk over tot tijdelijke opslag.

Wij regelen de juiste hoeveelheid aan verpakkingsmateriaal, hulpmiddelen en gereedschap. En op het moment van verhuizen natuurlijk het vervoer en de inzet van ons gekwalificeerde en vakkundige personeel.

Snel een offerte aanvragen

Snel inzicht in de kosten van uw verhuizing: Dijkstra Verhuizingen Goor regelt het voor u. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel.

Tijdelijke opslag nodig in Goor of omstreken?

Kan uw inboedel niet gelijk over naar uw nieuwe adres? In onze beveiligde en verwarmde loods slaan we uw meubels, archief of andere inventaris tijdelijk voor u op. Onze speciale houten opslagcontainers zijn ontwikkeld om efficiënt in- en uit te pakken en op te slaan. Zo kunt u tegen een gunstig tarief uw inventaris laten opslaan tot het moment dat u het weer nodig hebt.

Ook bedrijfsverhuizingen en verhuizingen naar het buitenland

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Of heeft u een bedrijf en gaat u van locatie veranderen? Ook dan is Dijkstra het verhuisbedrijf in Goor dat u verder kan helpen. Onze jarenlange specialistische ervaring en ons internationale netwerk Mondial Movers ontzorgt u maximaal bij deze complexe en vaak ingrijpende verhuizingen, waarbij uw inventaris vaak over grote afstanden getransporteerd moet worden.

Over Dijkstra Verhuizingen, hét verhuisbedrijf in Goor

Dijkstra verhuizingen is als verhuisbedrijf actief sinds 1928. Dankzij de vele jaren ervaring weten wij hoe wij verhuizingen moeten vormgeven, hoe wij het slimst te werk gaan en op welke manier wij de verhuizing zo voordelig mogelijk kunnen uitvoeren. Dit resulteert in goede resultaten, snel werk en lage tarieven.

Sinds 1995 is ons verhuisbedrijf aangesloten bij Mondial Movers.  Dit is een samenwerkingsverband tussen 28 erkende verhuisbedrijven met 36 vestigingsplaatsen, en vormt een dekkend netwerk over heel Nederland. Zo delen we kennis, ervaring en (inkoop)kracht, waarvan u profiteert!

test

test

test 2

test 3