Dijkstra Verhuizingen,

Uw verhuisbedrijf in Hengelo

Een plan op maat

Een vrijblijvende offerte op maat aanvragen kan natuurlijk altijd. Onze adviseurs komen zelfs vrijblijvend bij u langs om een plan op maat te maken voor uw verhuizing. Om alles in de puntjes te regelen kijken we tijdens deze taxatie hoeveel meubilair er verhuist moet worden. En welk vervoersmiddel hier het beste bij past. De hoeveelheid verpakkingsmateriaal is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die we gaan verhuizen. En wellicht hebben we speciale hulpmiddelen of gereedschap nodig. Al deze punten nemen we mee in een vrijblijvende offerte op maat.

Wat kost uw verhuizing?

Een verhuizing is natuurlijk niet een kleine onderneming. Er komt een hele hoop bij kijken. Het is daarom erg handig om alvast een inschatting te kunnen maken van de kosten. Dit kunt u doen door ons berekeningsformulier in te vullen. Het ingevulde berekeningsformulier kunt u daarnaast gebruiken om een vrijblijvende verhuisofferte bij ons aan te vragen.

Gebruikt u liever een app? Dat kan met onze speciale verhuisapp! Deze app maakt het heel makkelijk om een vrijblijvende offerte te regelen binnen 48 uur voor uw verhuizing in Hengelo.

Snel een offerte aanvragen

Snel inzicht in de kosten van uw verhuizing: Dijkstra Verhuizingen regelt het voor u. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel.

Uw bedrijf is gevestigd in Hengelo of omstreken?

U heeft een bedrijf dat gevestigd is in Hengelo, of uw bedrijf gaat verhuizen naar Hengelo? Ook hier kunnen wij bij helpen. Voor meer informatie omtrent bedrijfsverhuizingen kunt u terecht op de bedrijven pagina.

Uw inboedel moet eerder de woning uit?

Dijkstra Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat tevens werkzaam is in de regio Hengelo en beschikt over een moderne Loods. Deze loods is gevestigd in Enschede en is beveiligd en verwarmd waardoor wij vele goederen op kunnen slaan. Wij slaan inboedel en archief op.

Buitenland

Door ons internationaal netwerk en lidmaadschap van de Mondial Movers zijn wij als verhuisbedrijf erg efficiënt in het verhuizen van en naar het buitenland. Wij verzorgen verhuizingen in Europa en overzee. Verhuizingen van en naar het buitenland vereisen een hoop voorbereiding en een goede planning, daarom kunt u het beste contact met ons opnemen. U kunt daarna met een adviseur in gesprek waarmee u alles doorloopt en uw wensen duidelijk maakt.

Al met al maakt dit ons hét verhuisbedrijf voor de regio Hengelo, onze service is uitstekend en wij werken hard voor een zorgeloze verhuizing.