Woningcorporatie Domijn

Dijkstra verhuizingen werkt nauw samen met woningcorporatie Domijn. Als u doorklikt kunt u zien wat er op dit moment aan huurwoningen en koopwoningen wordt aangeboden door Domijn.

Samen met Domijn hebben we voor u een heel verhuismenu samengesteld. Van het huren van een verhuisdoos tot een compleet verzorgde verhuizing.

Missie van Domijn

Als woningcorporatie zorgt Domijn voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een lager inkomen. Momenteel wonen ongeveer 30.000 mensen in een van hun huizen in Enschede, Haaksbergen en Losser. In totaal hebben ze 15.500 woningen die ze onderhouden en beheren. Domijn vind het belangrijk om de huurders echt een thuis te bieden, en niet alleen maar een huis. Met ruim 200 medewerkers zetten ze zich hier dagelijks voor in.

Van de huurders wordt verwacht dat ze de buurt prettig en leefbaar houden. Een huis is pas echt een thuis als de wijk fijn is, mensen elkaar kennen en ook rekening met elkaar houden. Bovendien moet het ook veilig en schoon zijn. Als het kan, dan helpen ze graag. Ze werken nauw samen met partners, zoals gemeenten en zorginstellingen. Zo versterken ze elkaar en de wijk.

Maatschappelijke rol

Domijn richt zich minder op het collectief en meer op het individu. De wensen van klanten vinden ze belangrijk. Op basis van die wensen ontwikkelen ze producten en diensten die zich daarbij aansluiten. Domijn houdt dus rekening met wensen van de klant en stigmatiseert niet. Daarom bieden ze kwaliteit aan voor iedereen. Bovendien vinden ze het belangrijk om huidige en toekomstige bewoners mee te nemen in hun plannen. Daarom experimenteren ze in samenwerking met huurdersorganisaties en nieuwe vormen van participatie.