Materiaal voor bedrijfsverhuizingen

Hieronder een overzicht van de belangrijkste materialen die dagelijks door ons gebruikt worden.

Kastenheffers

Voor het vervoeren van de kasten gebruiken wij kastenheffers. Met deze kastenheffers kunnen wij lage en hoge kasten met inhoud vervoeren tot een maximaal gewicht van 700 kg. (niet over trappen en de kasten moeten 2 cm. lager zijn dan de hoogte tussen de drempel en het deurkozijn) U en uw medewerk(st)ers besparen hier veel tijd mee door het niet te hoeven uitpakken, coderen en weer inrichten van de kasten vooral als het om hangmappen gaat is dit een uitkomst.

Meubelhondje

Net als de rolcontainer zijn meubelhondjes onmisbaar bij kantoorverhuizingen. Voor het verplaatsten van bureaus, boxen of bijvoorbeeld een grote plant zijn deze hulpmiddelen onmisbaar.

Archiefbox

De archiefbox of één meter box is zeer geschikt voor het verhuizen van archieven. Het archief wordt per meter ingepakt wat overeenkomt met één plank van de meeste kasten. Hierdoor blijft het archief in de juiste volgorde. De boxen kunnen 3-5 hoog gestapeld worden op een meubelhondje om ze te verplaatsen. De box is er in 2 uitvoeringen: één met beugel en één met verzegelbaar deksel. Beide boxen zijn stapel- en nestbaar.


Computerboxen

De pc’s worden door ons ingepakt in computerboxen, vervoerd en weer uitgepakt. U en uw medewerk(st)ers kunnen de pc op uw bureau laten staan, wij zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen computer op zijn eigen bureau terug krijgt. De pc’s worden verpakt in noppenfolie of verhuisdekens, hiermee kunnen wij de pc’s snel verpakken en veilig vervoeren.

Kluizenkarren

Voor de kluizen uit de kantoren gebruiken wij kluizenkarren. Met deze karren kunnen wij kluizen tot 3,5 ton snel en veilig verplaatsen.