Over Mondial Dijkstra Verhuizingen

Dijkstra verhuizingen is sinds 1928 een bekende term in de verhuiswereld. Met vestigingen in Enschede, Hilversum, Almelo en Goor bent u ons vast wel eens tegengekomen. Tegenwoordig doen we alles vanuit ons hoofdkantoor in Enschede.

Bijna een eeuw ervaring

Dijkstra Verhuizingen is opgericht in 1928. En is gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen. Hierbij kunt u denken aan kleine particuliere klusjes, grote bedrijfsverhuizingeninternationale verhuizingen etc. U bedenkt het en wij voeren het uit.

Ons bedrijf is sinds 1995 aangesloten bij de Mondial Movers. De Mondial Movers bestaat sinds 1990. Inmiddels is er een samenwerkingsverband van 28 Erkende Verhuisbedrijven. De 36 vestigingsplaatsen van de aangesloten verhuisbedrijven vormen een landelijk dekkend netwerk over heel Nederland.

Mondial Movers

Door gezamenlijke inkoop met de Mondial Movers van bijvoorbeeld materialen zijn we voordeliger. Hierdoor kunnen we de verhuizingen goedkoper aanbieden. Ook werken we samen met andere Mondial bedrijven. Bijvoorbeeld als een verhuizing over grotere afstand uitgevoerd moet worden. Dan blijven de verhuizers na het laden achter. Vervolgens gaat de chauffeur op weg naar het nieuwe pand. In het nieuwe pand staan de verhuizers van het plaatselijke Mondial Verhuisbedrijf klaar. Dit geeft een aanmerkelijke besparing op reisuren.

Mondial Movers sluit ook contracten af met organisaties, bedrijven en instellingen die eisen stellen aan een verhuisoperatie die de afzonderlijke verhuisbedrijven niet kunnen vervullen. Daarnaast gebruiken de aangesloten bedrijven Mondial Movers als coördinatie-, verkoop- en marketingorganisatie voor de door de afzonderlijke bedrijven uit te voeren verhuizingen. Via Mondial Movers kunnen alle soorten verhuizingen uitgevoerd worden.

Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG). Dit is een samenwerkingsverband waarin ruim 400 verhuisbedrijven in Europa zijn vertegenwoordigd.

Kwaliteit

Als Erkende Verhuizers beschikken we over het ISO 9001, ISO14001 en een OHSAS 18001 certificaat.

We hebben extra aandacht voor:

  • opleiding van het personeel
  • technische staat van het wagenpark
  • gebruik goede pakmaterialen

Na de verhuizing wordt gevraagd een enquêteformulier in te vullen. De gemiddelde score over de afgelopen jaren ligt tussen zeer goed en uitstekend.

Hulp nodig?

Onze medewerkers staan klaar om jouw vraag te beantwoorden. Neem contact met ons op!