Meubelopslag

Voor meubelopslag en verhuizen bent u bij ons aan het juiste adres!

In onze moderne, beveiligde en verwarmde loods te Enschede, zijn wij in staat om meer dan 1800 kubieke meter op te slaan.

Het opslaan bij ons kan in houten opslagcontainers van 9 kubieke meter, in dozen en op pallets, of los gebeuren. De opslagcontainers zijn voorzien van een nummer en een lijst. Op deze lijst staan vermeld de naam van de eigenaar, datum inkomst en eventuele andere kisten of losse stukken en hun locatie.

Inpakken

In de opslagcontainers worden uw meubelstukken met behulp van opslag dekens verpakt om beschadiging te voorkomen.

Het verpakken van uw archief of inboedel in de opslagcontainers gebeurt bij ons door geschoolde mensen. Of indien u dit wenst kunt u het ook zelf aanbrengen en inpakken.

De opslagcontainers zijn afsluitbaar. En Indien gewenst zelfs met een slot. Bovendien bent u tijdens de opslag bij ons verzekerd.

Door de speciale maten van de opslagcontainers kunnen wij een verhuizing die via onze opslag moet lopen, tegen gunstige tarieven aanbieden.

Snel en efficiënt

Wij beschikken hiervoor over een vrachtauto waarin tot 4 opslagcontainers tegelijk in geladen kunnen worden. En waarbij de gehele zijwand van deze vrachtauto geopend kan worden.

Hierdoor kunnen wij bij u voor de deur alles in de containers verpakken. En het later ook weer voor de deur eruit pakken.

Dit efficiënte systeem zorgt voor een besparing zowel voor u als voor ons.

Beveiliging archief

De opslagcontainers met archief, en het losse archief zijn niet voor iedereen toegankelijk.

Indien u erbij wilt, dient u een ondertekende brief aan ons te overleggen waarop wordt aangegeven dat u toestemming heeft. En waarvoor u toestemming heeft om in te zien, of om op te vragen.

Full service

Bij de archiefopslag bieden wij ook full service. Dat wil zeggen dat wij het kunnen inpakken voor u, opslaan, uitpakken en kopiëren. Maar natuurlijk ook vernietigen. Hiervoor werken wij samen met de Papier Centrale Twente.

We beschikken hierdoor over afsluitbare containers. En kunnen u bij de vernietiging een certificaat afgeven.

Voor vragen of een advies kunt u contact met ons opnemen.