Zorgverhuizingen

Alle verhuisbedrijven binnen het samenwerkingsverband van Mondial Movers hebben in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgebouwd in het zorgsegment. Mondial Movers mag zich dan ook met trots de zorgverhuizer van Nederland noemen.

Gespecialiseerde Unit Zorg

Zorginstellingen kunnen bij Mondial Movers rekenen op de ervaring en expertise van onze Unit Zorg. Gespecialiseerd management formuleert een oplossing voor alle verhuisvragen vanauit het zorgsegment. In alle gevallen wordt een uitvoering beschreven waarbij de leefbaarheid van de cliënten is gewaarborgd. De patiënt, de bewoner, de medewerkers en de familie zien wij dan ook als onze klanten.

De Unit Zorg biedt haar opdrachtgevers een op maat gesneden zorgpakket en een compleet zorgarrangement aan. Zowel het verhuizen van een persoonlijke inboedel (verzorgingstehuis) tot de inrichting van een compleet nieuwe afdeling of vleugel valt binnen de verhuiswerkzaamheden van de Unit Zorg. Maar er worden ook gespecialiseerde diensten verleend:

  • Het zorgvuldig verhuizen en (taxi-)vervoer van patiënten en bewoners
  • De opvang van de bewoners tijden een verhuizing
  • Uitgebalanceerd materiaal voor het verhuizen van labaratoria en OK’s
  • Uniek geacclimatiseerd vervoer voor patiënten (verpleeg- en ziekenhuizen)
  • Het beveiligd verhuizen van vertrouwelijke patiëntendossiers
  • Het verhuizen van medische apparatuur
  • Het verhuizen van bedden en complete afdelingen

Mondial Movers spreekt de taal van de zorg en heeft met 36 vestigingen in Nederland altijd een zorgverhuizer in de buurt. Natuurlijk beschikt Mondial Movers over alle vereiste certificaten zoals ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 certificaat en IiP (Investors in People). Hieruit blijkt dat er constant zorg is voor kwaliteit, milieu, veiligheid en bovenal de mens.