Wij regelen het van A tot Z

Verhuizen?

Verhuizen is voor u iets wat slechts een paar keer in uw leven gebeurt. U wilt natuurlijk dat dit vlekkeloos verloopt. Dan zit je hier goed.

  • Scherpe prijzen met topkwaliteit

  • Verhuiskosten online berekenen

  • Snelle reactie tijd

  • Bijna 100 jaar verhuiservaring

  • Meer dan 600+ reviews

  • Nieuw: videotaxatie!

Vakkundig personeel

Vakkundig personeel

Al ons personeel heeft een in- en externe opleidingen gevolgd. En werken volgens vastgestelde regels conform Arbo wetten.

Hiermee heeft u de garantie dat u gediplomeerd en vakkundig personeel aan het werk heeft, dat verstand heeft van het de- en monteren van de meest uiteenlopende meubelstukken. En de beste methoden om glaswerk en serviesgoed in te pakken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Offerte aanvragen

Vraag het gratis aan

NIEUW: Video taxatie

De taxatie (het inschatten van het volume, aantal verhuisdozen en het aantal uren voor dé- en montage, in- en uitpakken van verhuisdozen, etc) kunnen wij op twee manieren uitvoeren. Via een taxateur (een vriendelijke taxateur komt bij u langs) of via een video taxateur. De vriendelijke taxateur komt dan niet bij u langs maar hij belt u op. De taxatie vindt dan plaats via uw smartphone of via uw tablet. Het voordeel hiervan is, dat u zelf de dag en tijdstip kunt bepalen wanneer de videotaxatie plaats moet vinden. Dit kan tussen ’s morgens 8:00 uur en ’s avonds 21:00 uur. Laat maar weten wat u het prettigst lijkt.

Bedrijfsverhuizingen

Bij een bedrijfsverhuizing is het van het grootste belang te zorgen voor een zo efficiënt mogelijke verhuizing.

Een bedrijf sluit niet even haar deuren voor haar medewerkers en klanten omdat ze gaan verhuizen.

Lees meer >

Meubelopslag

Voor meubelopslag en verhuizen bent u bij ons aan het juiste adres!

In onze moderne, beveiligde en verwarmde loods te Enschede, zijn wij in staat om meer dan 1800 kubieke meter op te slaan.

Lees meer >

Vragen?

Bellen kan altijd!

Onze adviseurs lichten u graag voor over de mogelijkheden in het verhuizen, van geheel verzorgd tot en met het doe het zelf verhuizen.

Dijkstra Verhuizingen is tevens lid van Mondial Movers, dit is een samenwerkingsverband tussen verhuisbedrijven verspreid over heel Nederland.

Hierdoor kunnen wij snel een afspraak voor u regelen en u efficiënter verhuizen.

Bellen >

asd

asd

asd